Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςΔιάφορα έπιπλα
ΚατηγορίαΜετακομίσεις - Μεταφορές > Μετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης11 / 12 / 2018 - 22:44
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαMarko΄s
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)0,00
Ημ/νία προσφοράς12 / 12 / 2018 - 22:12
Ημ/νία λήξης12 / 12 / 2018
Τρόπος μεταφοράςΑπευθείας
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

Marko΄s12 / 12 / 2018 - 22:12+ Καλησπέρα ! Πείτε μας παρακαλούμε από/προς ποιούς ορόφους κάνουμε παραλαβή- παράδοση (φόρτωση- εκφόρτωση) ΕΚ / ΕΠΙ των σημείων τα οποία αναφέρονται; Σας ευχαριστούμε.
Rafina13 / 12 / 2018 - 22:30Καλησπέρα! Τα έπιπλα βρίσκονται σε τρία σημεία. Ο καναπές, δύο πολυθρόνες, ένα τραπέζι μέσης και ένα έπιπλο τηλεόρασης βρίσκονται στην Ν. Χαλκηδόνα (δεν γνωρίζω όροφο αλλά έχει ασανσέρ) . Το διπλό κρεβάτι, τα δύο μόνα και τα στρώματα τους όλα συσκευασμένα) βρίσκονται στα Πατήσια στον Άγιο Λουκά (3ος όροφος με μικρο ασανσέρ) . Τα δύο γραφεία, οι καρέκλες γραφείου, τρία χαλιά και περίπου πέντε μικρές κούτες βρίσκονται στην Ραφήνα (1ος όροφος, χωρίς ασανσέρ) . Το σπίτι στο οποίο θα πάνε είναι στην Ραφήνα, τρία στενά πιο πάνω από το άλλο σπίτι, στον πρώτο όροφο με ασανσέρ. Η μετακόμιση θα πρέπει να γίνει Δευτέρα ή Τρίτη κατά προτίμηση απογευματινή ώρα.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης