Μετακομίσεις

To metafores-online είναι μια πλατφόρμα για τις μετακομίσεις - μεταφορές.  Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μπορείτε να μειώσετε αρκετά το μεταφορικό κόστος από την μεταφορά -μετακόκιση σας κερδίζοντας χρόνο και χρήμα .

Λάβετε δωρεάν προσφορές και σύγκρινετε τιμές για μεταφορά - μετακόμιση από μεταφορικές εταιρείες που ειδικεύονται στις μετακομίσεις - μεταφορές. Ελέγχετε τις προσφορές που έχετε δεχτεί, διασταυρώνοντας ταυτόχρονα και τα σχόλια από τους προηγούμενους πελάτες. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με κάποια προσφορά που έχετε δεχτεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της πλατφόρμας του metafores-online με το μεταφορέα για τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Εάν κάποια από τις μεταφορικές εταιρίες που σας έχουν στείλει προσφορά πληροί τα κριτήρια που θέλετε (τιμή, χρόνος παράδοσης, θετικά σχόλια κτλ) τότε πατάτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Στη συνέχεια τα στοιχεία σας στέλνονται στον συγκεκριμένο μεταφορέα ο οποίος έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας.

Το metafores-online είναι μια online υπηρεσία που φέρνει μεταφορικές εταιρείες και ανεξάρτητους μεταφορείς στην οθόνη του υπολογιστή σας, για να σας δώσουν τις πιο χαμηλές τιμές για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση κι αν θέλετε να κάνετε.  Όλες οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες αξιολογούνται αρχικά από εμάς και στη συνέχεια από τους ίδιους τους πελάτες, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τον πιο αξιόπιστο μεταφορέα για να πραγματοποιήσει τη μεταφορά - μετακόμιση σας. Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συνέχεια τηλέφωνα εξοικονομείτε χρόνο, ενώ με τον τρόπο λειτουργίας του site δέχεστε συνεχώς καλύτερες προσφορές για τη μεταφορά ή τη μετακόμιση σας και εξοικονομείτε έως και 60% λιγότερα χρήματα από εάν κάνατε μια αναζήτηση για μεταφορική εταιρία μόνοι σας.

Το σύνθημα μας είναι : Ψάχνεις φθηνή μετακόμιση Πάρε τις Καλύτερες Προσφορές  Από  Αξιόπιστες Μεταφορικές.

Προσφέρουμε απ`τις φτηνότερες χρεώσεις για οικοσκευές, κιβώτια, παλέτες, δέματα, Βαλίτσες.

Δεχθείτε δωρεάν online προσφορές από μεταφορικές εταιρείες για την μεταφορά - μετακόμιση εντός Ελλάδας

(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα, Λάρισα, Νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, κτλ) και

εκτός Ελλάδος (Κύπρο, Ιταλία, Γερμάνια, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, διεθνής αποστολή, αποστολή εντός Ε.Ε.)

Προώθηση μεταφορών

Προωθήστε την μεταφορά - μετακόμιση σας με μόλις 5€ και κεντρίστε το ενδιαφέρον των μεταφορικών εταιρειών.
Οι προωθημένες αγγελίες μεταφορών έχουν προτεραιότητα εμφάνισης στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εκτός από τη θέση τους, το διαφορετικό χρώμα δίνει επιπλέον έμφαση στις μεταφορές που προωθούνται. Οι προωθημένες αγγελίες τείνουν να δέχονται περισσότερες προσφορές σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Εφόσον καταχωρήσετε την αγγελία με τη μεταφορά - μετακόμιση σας στο metafores-online και για όλη την διάρκεια της δημοπρασίας, δεν θα σας απασχολήσει καμία τηλεφωνική κλήση μέχρι να αποδεχτείτε την προσφορά μίας μεταφορικής εταιρείας. Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν διασφαλισμένα και δεν χρησιμοποιούνται παρά μόνο για να σας φέρουν σε επαφή με τη μεταφορική εταιρεία που κέρδισε στη δημοπρασία μετακόμισης - μεταφοράς.

Προκειμένου οι μεταφορικές εταιρείες να τοποθετήσουν τις προσφορές τους, χρειάζονται κάποιο χρόνο. Σε μία δημοπρασία μεταφοράς, μετακόμισης όσο περισσότερος είναι ο διαθέσιμος χρόνος τόσο πιθανότερη είναι η εξασφάλιση της χαμηλότερης τιμής για τη μεταφορά. Συνιστούμε να δίνετε τουλάχιστον 1-2 μέρες διορία στις μεταφορικές εταιρείες, αν και σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να πετύχετε καλή συμφωνία σε λίγες μόλις ώρες.

Τι είναι το metafores-online.

Είναι μία ιδιαίτερα σύγχρονη πλατφόρμα όπου ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία μεταφορά - μετακόμιση, μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει μέσα στην ειδίκη φόρμα. Η ανάρτηση είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και γίνεται μέσω εξειδικευμένων φορμών που εξυπηρετούν όλες τις κατηγορίες για μεταφορές - μετακομίσεις. Οι μεταφορείς - μεταφορικές εταιρείες, μπορούν να αναζητήσουν τις καταχωρημένες μεταφορές - μετακομίσεις πολύ εύκολα και στοχευμένα, αφού παρέχουμε φίλτρα αναζήτησης ανά κατηγορία μεταφοράς - μετακόμισεις, ημερομηνίες, διαδρομές, αλλά και λέξεις κλειδιά π.χ. μετακόμιση σπιτιού.

Επίσης για κάθε νέα μεταφορά - μετακόμιση που καταχωρείται στο metafores-online και που ανήκει σε μία από κατηγορίες που εξυπηρετούν, οι μεταφορικές εταιρείες , ειδοποιούνται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (email) έτσι ώστε να είναι έγκαιρα ενήμεροι για τις νέεες καταχωρήσεις. Οι μεταφορείς καταθέτουν online τις προσφορές τους για τις μεταφορές - μετακομίσεις που ενδιαφέρονται επίσης επικοινωνούν με τους υποψήφιους πελάτες  μέσω του συστήματος επικοινωνίας που παρέχει το metafores-online ετσι ώστε να διεκρυνιστούν ερωτήματα π.χ. με τους χρόνους μεταφοράς, επιπρόσθετες υπηρεσίες κ.α. Ουσιαστικά συμμετέχουν σε online δημοπρασία μεταφορών - μετακομίσεων όπου ο χρήστης τελικά επιλέγει τον μεταφορέα που τον ικανοποιεί.

Τo metafores-online είναι μια online πλατφόρμα δημοπρασιών για μεταφορές - μετακομίσεις, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και περιλαμβάνει τρία απλά βήματα που δεν διαρκούν πάνω από δύο λεπτά. Στο πρώτο βήμα, ο χρήστης εισάγει όλες τις λεπτομέρειες των αντικειμένων για την μεταφορά - μετακόμιση του. Μπορεί να μεταφέρει γενικά αντικείμενα όπως έπιπλα, κιβώτια, εύθραυστα αντικείμενα, αντίκες, μέχρι και να πραγματοποιήσει την μετακόμιση ολόκληρου του σπιτιού του (δυάρι, τριάρι, τεσσάρι, μονοκατοικία, κτλ) ή του γραφείου του. Στο δεύτερο βήμα δέχεται εντελώς δωρεάν προσφορές από μεταφορικές εταιρείες. Και τέλος στο τρίτο βήμα μπορεί να διαλέξει την προσφορά που τον καλύπτει απόλυτα, πατώντας το κουμπί Αποδοχή Προσφοράς.

Επομένως, αν θέλετε να κάνετε κάποια μεταφορά ή μετακόμιση το metafores-online είναι ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώνετε χρόνο και χρήμα, λαμβάνοντας ανταγωνιστικές τιμές από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες. Αν είστε μεταφορική εταιρεία μπορείτε να γραφτείτε στη πλατφόρμα του metafores-online και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. 

Σημείωση: Στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεταφορικές εταιρείες λόγω συνδυαστικών μεταφορών μπορούν και προσφέρουν αρκετά μειωμένες προσφορές (έως και -40% από την αγορά). Mε λίγα λόγια, δεχθείτε εντελώς δωρεάν προσφορές για οποιεσδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση, metakomisi, από μεταφορικές εταιρείες και εξοικονομήστε έως και 40%.

Mια έξυπνη και πρακτική ιδέα που γίνεται πράξη...

Γιατί να χρησιμοποιήσω το metafores-online

Τα προνόμια που σας προσφέρει το metafores-online έναντι των συμβατικών τρόπων εύρεσης μεταφορικής εταιρείας για την ανάθεση των μεταφορών σας, το καθιστούν μία ελκυστική αγορά γεμάτη πλεονεκτήματα για εσάς, τις μεταφορικές εταιρείες αλλά και το περιβάλλον. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως η χρήση του ιστότοπού μας είναι ευεργετική για κάθε εμπλεκόμενο μέρος της.

Συγκεκριμένα, τα βασικά οφέλη που προσφέρουν οι metafores-online είναι :

1. Εξοικονόμηση χρημάτων

Το metafores-online είναι ένας τόπος δημοπρασιών. Αναρτήστε τη μεταφορά σας και δεχτείτε προσφορές από μεταφορικές εταιρείες οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να πετύχετε τελικά συμφωνία με πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτήν που θα βρίσκατε στην αγορά. Αυτό συμβαίνει διότι κάποιες από τις μεταφορικές εταιρείες, πραγματοποιούν ήδη δρομολόγια παρόμοια με αυτό που σας εξυπηρετεί και προκειμένου να γεμίσουν τα φορτηγά τους, σας παρέχουν πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, περνώντας το κέρδος και σε εσάς.

2. Εξοικονόμηση χρόνου

Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο αναζητώντας μεταφορικές εταιρείες, κάνοντας τηλεφωνήματα και συγκρίνοντας ένα μικρό αριθμό μεταφορέων χωρίς τελικά να είστε σίγουροι πως κάνατε την καλύτερη επιλογή. Αναρτήστε την αγγελία σας και αφήστε τις μεταφορικές εταιρείες να σας κάνουν τις προσφορές τους ώστε να πετύχετε την ιδανική συμφωνία.

3. Καμία ανεπιθύμητη τηλεφωνική κλήση

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι διασφαλισμένα και δεν δημοσιοπούνται ή γνωστοποιούνται από εμάς. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για τη μεταφορά, σας παρέχουμε τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που κέρδισε τη δημοπρασία σας. Αποδεσμεύουμε αντίστοιχα και τα δικά σας στοιχεία στο μεταφορέα και ολοκληρώνετε την συναλλαγή σας, επικοινωνώντας πλέον άμεσα με αυτόν.

Πραγματοποιήστε την μετακόμοση σας σε χαμηλές τιμές μέσω του metafores-online

Εάν ψάχνετε μεταφορείς ή εταιρείες courier σε χαμηλές τιμές τότε το metafores-online είναι η λύση. Απλά αναρτήστε την προσφορά σας στο site μας και αφήστε τις μεταφορικές εταιρείες να καταθέσουν τις προσφορές σε άκρως οικονομικές τιμές. Θα πρέπει να τονιστεί πως η καλύτερη τιμή δεν σημαίνει και έκπτωση στην ποιότητα της υπηρεσίας. Οι μεταφορικές εταιρείες που βρίσκονται στο metafores-online προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι εξοπλισμένα ακόμη και για τις πιο απαιτητικές μεταφορές. Πλέον στο metafores-online.gr όλα γίνονται γρήγορα και οικονομικά.

Η μετακόμιση ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη

Με λίγα μόλις βήματα μπορείτε να προσδιορίσετε την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες της μετακόμισής σας έπιπλα / αντικείμενα / συσκευασία και οι εταιρείες μετακομίσεων θα ξεκινήσουν να καταθέτουν τις προσφορές τους.

Εμπορευματικές μεταφορές

Όσο πυκνότερο είναι ένα αντικείμενο τόσο περισσότερο βάρος ανά όγκο παρέχει. Το γεγονός αυτό πληροφορεί τον μεταφορέα πόσες ακόμα μεταφορές μπορεί πρακτικά να αναλάβει μέχρι να γεμίσει το φορτηγό του. Έτσι, πυκνά αντικείμενα παρέχουν δυνατότητα στο μεταφορέα για περισσότερες μεταφορές και επομένως κατατάσσονται χαμηλότερα στη λίστα κατηγοριών και η μεταφορά τους κοστίζει λιγότερο.
Ικανότητα στοίβαξης εμπορεύματος.. Η ικανότητα αυτή σχετίζεται άμεσα με το σχήμα της συσκευασίας. Ακαθόριστου σχήματος εμπορεύματα, έχουν μικρότερη ικανότητα στοίβαξης γεγονός που τα κατατάσσει υψηλότερα στη λίστα κατηγοριών.

Φορτώσεις για Κύπρο.

To metafores-online έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα για τα φορτία που αφορούν την ναυτιλιακή μεταφορά φορτίων από Ελλάδα προς Λεμεσό. Ο μεγάλος όγκος διακινούμενου φορτίου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές ναύλων και μεγάλη συλλογή εναλλακτικών λύσεων για τους πελάτες.

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα

Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες και ίσως είναι λίγο κουραστικό και χρονοβόρο να ψάχνει κάποιος μία πραγματικά αξιόλογη και οικονομική εταιρία για να πραγματοποιήσει τις μεταφορές του. Πλέον, με το metafores-online οι μεταφορικές εταιρείας της πρωτεύουσας είναι στο χέρι σου. Με μερικά μόνο κλικ μπορείτε να δημοσιεύετε την αγγελία σας και όλοι οι μεταφορείς (μεταφορικές εταιρείες και courier της Αττικής) θα καταθέσουν την προσφορά τους. Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά & οικολογικά.

Μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Με τον ερχομό του metafores-online όλες οι μεταφορικές εταιρείες τις Θεσσαλονίκης είναι πιο κοντά σου. Δεν χρειάζεται πλέον να παίρνεις αμέτρητα τηλέφωνα για να συγκρίνεις τιμές για τη μετακόμιση η/και μεταφορά σου. Με λίγα μόλις βήματα θα είσαι σε θέση να δημοσιεύσεις την αγγελία που θέλεις με τα στοιχεία της μεταφοράς σου και αμέσως θα αρχίσεις να λαμβάνεις προσφορές. Η υπηρεσία ανάρτησης της αγγελίας είναι δωρεάν και έτσι δεν κοστίζει τίποτα να δημοσιοποιήσετε την μεταφορά σας. Υπάρχουν αρκετές αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες στην Θεσσαλονίκη οι οποίες είναι μέλη του metafores-online. Αναρτήστε την αγγελία σας, και σε λίγα μόλις λεπτά θα αρχίσετε να λαμβάνεται προσφορές.

Πάρε προσφορές για μετακόμιση στην Αθήνα

Με λίγα μόλις βήματα μπορείς να προσδιορίσεις το είδος της μετακόμισης και την ημερομηνία κατά την οποία επιθυμείς να πραγματοποιηθεί, οι μεταφορείς και μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα θα ξεκινήσουν να καταθέτουν την προσφορά τους. Είναι σημαντικό να είσαι λεπτομερείς στην καταχώρηση των αντικειμένων για μεταφορά, έτσι ώστε οι μεταφορικές εταιρείες να μπορέσουν να δώσουν σωστή προσφορά.

Πάρε προσφορές για μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη

Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις εύκολα και χαλαρά τη μετακόμιση σου στη Θεσσαλονίκη τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι οικονομικές μετακομίσεις με μερικά μόλις κλικ είναι πλέον γεγονός χάριν στο metafores-online. Αξιόπιστοι μεταφορείς, μεταφορικές εταιρείες και courier στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να καταθέσουν τις προσφορές τους με σκοπό να προσφέρουν τις, υψηλού επιπέδου, υπηρεσίες τους σε πολύ οικονομικές τιμές.

Mετακόμιση, μεταφορά από Αθήνα Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνεις τρόπο να πραγματοποιήσεις τη μετακόμιση σου από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το maetafores-online. Απλά καταχωρήσε την αγγελία σου και περίμενε τις μεταφορικές εταιρείες να καταθέσουν τις προσφορές τους. Μόλις λάβεις τις προσφορές από τις μεταφορικές εταιρείες τις Αθήνας η της Θεσσαλονίκης, διάλεξε την ποιο συμφέρουσα για το πορτοφόλι σου και η μεταφορική έρχεται στο σπίτι σου για να μεταφέρει τα αντικείμενα σου από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη.

Mετακόμιση, μεταφορά από Αθήνα Κρήτη (Ηράκλειο Χανιά Ρέθυμνο κτλπ)

Για μεταφορά η μετακόμιση στην Κρήτη με χαμηλό κόστος δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το metafores-online. Με λίγα μόλις βήματα μπορείς να προσδιορίσεις το είδος της μεταφοράς - μετακόμισης σου και την ημερομηνία κατά την οποία επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και πολύ σύντομα οι μεταφορείς και μεταφορικές εταιρείες για την πόλη του Ηρακλείου Χανίων Ρεθύμνου και αντίστροφα θα αρχίσουν να καταθέτουν τις προσφορές τους. Θα πρέπει να τονίσεις την σημαντικότητα της λεπτομέρειας την διάρκεια της καταχώρισης των αντικειμένων για μεταφορά, έτσι ώστε οι μεταφορικές εταιρείες να είναι σε θέση να σου δώσουν μία σωστή προσφορά.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Λάρισα

Τέλος στην εποχή που σπαταλούσατε χρόνο τηλεφωνώντας σε διάφορες μεταφορικές εταιρείες με σκοπό να βρείτε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Με το metafores-online σε λίγα μόλις βήματα μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να βρείτε μεταφορικές εταιρείες οι οποίες είναι αξιόπιστες και διαθέσιμες να πραγματοποιήσετε τις μετακομίσεις σας από & προς την πόλη της Λάρισας.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς στις Σέρρρες

Τέλος στην εποχή που σπαταλούσατε χρόνο τηλεφωνώντας σε διάφορες μεταφορικές εταιρείες με σκοπό να βρείτε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Με το metafores-online σε λίγα μόλις βήματα μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να βρείτε μεταφορικές εταιρείες οι οποίες είναι αξιόπιστες και διαθέσιμες να πραγματοποιήσετε τις μετακομίσεις σας από & προς τις Σέρρες.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς τα Ιωάννινα

Τέλος στην εποχή που σπαταλούσατε χρόνο τηλεφωνώντας σε διάφορες μεταφορικές εταιρείες με σκοπό να βρείτε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Με το metafores-online σε λίγα μόλις βήματα μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να βρείτε μεταφορικές εταιρείες οι οποίες είναι αξιόπιστες και διαθέσιμες να πραγματοποιήσετε τις μετακομίσεις σας από & προς τα Ιωάννινα.

Εμπορεύματα, Φορτία, παλέτες containers προς την Κύπρο (Λεμεσσό, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο)

Στο metafores-online βρείτε την μεταφορική εταιρεία που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη μεταφορά σας στην Κύπρο. Δημιουργήστε την αγγελία σας και βρείτε εύκολα μεταφορικές εταιρείες στην Κύπρο οι οποίες είναι διαθέσιμες για τα εμπορεύματα σας. Οι μεταφορικές - ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργαζόμασρτε διαθέτουν αξιοπιστία, δυνατότητα παραλαβής - παράδοσης των εμπορευμάτων, στελεχωμένο προσωπικό για Διεκπεραίωση των τελωνειακών η άλλων διαδικασιών.

Εμπορεύματα η Φορτία προς Ευρώπη (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία κτλπ)

Μπές στο metafores-onine και ανάρτησε το Φορτίο - εμπορεύμα και θα λάβεις προσφορές. Πλέον με το metafores-online όλα γίνονται αρκετά πιο απλά! Όλες οι μεταφορικές εταιρείες της Ελλάδας βρίσκονται στο 'χέρι' σου, έτοιμες για να καταθέσουν τις προσφορές τους για να πραγματοποιήσουν τη μεταφορά σας σε όλη την Ευρώπη.

Μεταφορά η Μετακόμιση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό Ευρώπη, Αμερική κτλπ

Θέλετε να μεταφέρετε κάτι η ακόμη και να μετακομίσετε στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν γνωρίζεται από πού να ξεκινήσετε; Πλέον με το metafores-online όλα γίνονται αρκετά πιο απλά! Όλες οι μεταφορικές εταιρείες της Ελλάδας βρίσκονται στο 'χέρι' σου, έτοιμες για να καταθέσουν τις προσφορές τους για να πραγματοποιήσουν τη μετακόμιση η  τις μεταφορές σας σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Μετακόμιση, μεταφοράαπό & προς την Κύπρο (Λεμεσσό, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο)

Στο metafores-online βρείτε την μεταφορική εταιρεία που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη μετακόμιση σας στην Κύπρο. Δημιουργήστε την αγγελία σας και βρείτε εύκολα μεταφορικές εταιρείες στην Κύπρο οι οποίες είναι διαθέσιμες να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές μετακομίσεις

Μετακόμιση, μεταφοράαπό & προς το Ηνωμένο Βασίλειο

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε μεταφορικές εταιρείες για να πραγματοποιήσουν τη μετακόμιση σας στο Ηνωμένο Βασίλειο; Πλέον με το metafores-online όλα γίνονται πιο εύκολα. Με λίγα μόλις 'κλικ' από την άνεση του υπολογιστή σας μπορείτε να αναρτήσετε την αγγελία για τη μετακόμιση σας στην Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πολύ σημαντικό να καταχωρήσετε με λεπτομέρεια τα αντικείμενα για μεταφορά, έτσι ώστε οι μεταφορικές εταιρείες για την Ηνωμένο Βασίλειο να μπορέσουν να καταθέσουν με ακρίβεια την προσφορά τους.

Μετακόμιση, μεταφοράαπό & προς την Γερμανία

Αν ψάχνεις τρόπο να πραγματοποιήσεις τη μετακόμιση σoυ στη Γερμανία τότε το metafores-online είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Με λίγα μόλις βήματα καταχώρησε την αγγελία σου και θα αρχίσεις άμεσα να λαμβάνεις προσφορές από μεταφορικές εταιρείες που είναι έτοιμες να καταθέσουν τις προσφορές τους για μεταφορές στη Γερμανία.

Μετακόμιση, μεταφοράαπό & προς την Γαλλία (Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, κτλπ)

Δυσκολεύεσαι να βρείς μεταφορικές εταιρείες για να πραγματοποιήσεις τη μετακόμιση σου στην Γαλλία; Πλέον με το metafores-onone όλα γίνονται πιο εύκολα. Με λίγα μόλις 'κλικ' από την άνεση του υπολογιστή σας μπορείς να αναρτήσεις την αγγελία για τη μετακόμιση σου και όλοι οι μεταφορείς για Γαλλία θα ξεκινήσουν να καταθέτουν τις προσφορές τους.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Ιταλία

Στο metafores-online βρές την μεταφορική εταιρεία που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τη μετακόμιση σου στην Ιταλία. Δημιουργήστε την αγγελία σας και βρείτε εύκολα μεταφορικές εταιρείες για την Ιταλία οι οποίες είναι διαθέσιμες να ικανοποιήσουν την πιο απαιτητική μετακόμιση. Είναι πολύ σημαντικό να καταχωρήσετε με λεπτομέρεια τα αντικείμενα για μεταφορά, έτσι ώστε οι μεταφορικές εταιρείες για την Ιταλία να μπορέσουν να καταθέσουν με ακρίβεια την προσφορά τους.

Μετακόμιση, μεταφορά στη Ισπανία

Είναι δύσκολο να βρεις μεταφορικές εταιρείες για να πραγματοποιήσουν τη μετακόμιση σου στην Ισπανία; Πλέον με το metafores-online όλα γίνονται πιο εύκολα. Με λίγα μόλις 'κλικ' από την άνεση του υπολογιστή σου μπορείς να αναρτήσεις την αγγελία σου  για τη μετακόμιση σου στην Ισπανία. Είναι πολύ σημαντικό να καταχωρήσεις με λεπτομέρεια τα αντικείμενα προς μεταφορά, έτσι ώστε οι μεταφορικές εταιρείες για Ισπανία να μπορέσουν να καταθέσουν με ακρίβεια την προσφορά τους.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς τον Βόλο

Τέλος στην εποχή που σπαταλούσατε χρόνο τηλεφωνώντας σε διάφορες μεταφορικές εταιρείες με σκοπό να βρείς την πιο συμφέρουσα προσφορά. Με το metafores-online σε λίγα μόλις βήματα μπορείς να καταχωρήσεις τις αγγελίες σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να βρείς μεταφορικές εταιρείες οι οποίες είναι αξιόπιστες και διαθέσιμες να πραγματοποιήσουν τις μετακόμιση σου από & προς την πόλη του Βόλου.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Καβάλα

Τέλος στην εποχή που σπαταλούσατε χρόνο τηλεφωνώντας σε διάφορες μεταφορικές εταιρείες με σκοπό να βρείς την πιο συμφέρουσα προσφορά. Με το metafores-online σε λίγα μόλις βήματα μπορείς να καταχωρήσεις την αγγελία σου, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να βρείς μεταφορικές εταιρείες οι οποίες είναι αξιόπιστες και διαθέσιμες να πραγματοποιήσουν την μετακόμιση σου από & προς την πόλη της Καβάλας.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Λαμία

Εάν ψάχνεις τρόπο για μετακόμιση στην Λαμία τότε το metafores-online είναι η λύση. Με ευκολία μπορείς πλέον να βρείς την μεταφορική εταιρεία που θα σε βοηθήση να ολοκληρώσειςτη μετακόμιση σου. Σε λίγα μόλις βήματα μπορείς να καταχωρήσης την αγγελία σου, εύκολα, σύντομα και οικονομικά και να βρείς εύκολα μεταφορικές εταιρείες για Λαμία.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς το Αίγιο

Δεν είναι κουραστικό να ψάχνεις για μεταφορικές εταιρείες για μετακόμιση; Πόσες φορές ανοίξαμε όλοι μία εφημερίδα ψάχνοντας μεταφορικές εταιρείες στα τυφλά με την ελπίδα να βρούμε κάποια αξιόλογη; Πλέον όλες οι μεταφορικές εταιρείες της Πάτρας είναι κοντά μας μόνο με λίγα μόλις κλικ. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αναρτήσετε τις αγγελίες σας, και αξιόπιστοι μεταφορείς της Πάτρας θα είναι έτοιμοι να καταθέσουν την προσφορά για να πραγματοποιήσουν τη μετακόμιση σας σε αρκετά οικονομικές τιμές.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή

Ο μόνος τρόπος να βρείς προσφορές από μεταφορικές εταιρείες για οικονομική μετακόμιση - μεταφορά στην Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κτλπ, είναι το metafores-online.

Μετακόμιση, μεταφορά από & προς την Χαλκίδα

Στο metafores-online βρες την μεταφορική εταιρεία που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τη μετακόμιση σου στη Χαλκίδα. Δημιούργησε την αγγελία σου στο website www.metafores-online.gr και βρες εύκολα μεταφορικές εταιρείες για Χαλκίδα οι οποίες είναι διαθέσιμες να ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική μετακόμιση. Σε λίγα μόλις βήματα, μέσω του metafores-online μπορείς να καταχωρήσης την αγγελίες σου,  γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Για οικονομικές εμπορευματικές μεταφορές κάντε ανάρτηση μεταφορικής εργασίας στο metafores-online.

Μεταφορές Μετακομίσεις: Βρες τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες μέσα από το metafores-online.gr

Σε μια μετακόμιση μπορεί να σε καταβάλει το άγχος της προετοιμασίας και της οργάνωσης, ειδικά αν δεν έχεις μετακομίσει ξανά. Η λύση για να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες χρημάτων και χρόνου, είναι να βρεις μια έμπειρη εταιρεία για μεταφορές μετακομίσεις. Το ίδιο ισχύει και αν σχεδιάζεις μεταφορές για φορτία, εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα.

Για να ολοκληρωθούν με ασφάλεια οι μεταφορές και οι μετακομίσεις κάθε είδους, προϋπόθεση είναι να υπάρχει εξειδικευμένος μεταφορικός εξοπλισμός, αλλά και σωστή οργάνωση. Τα ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων των μεταφορέων συχνά προτιμώνται περισσότερο, καθώς είναι οικονομικότερα και συγκεντρώνουν ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών.

Με τη βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών μετακόμισης της πλατφόρμας μας, συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που είναι καλό να γνωρίζεις, για μια εύκολη και φθηνή μετακόμιση.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές μας για μεταφορές και μετακομίσεις;

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς για μετακομίσεις εγχώρια, αλλά και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τους για μεταφορές - μετακομίσεις περιλαμβάνουν:

Οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος μετακόμισης μπορεί να χρειαστείς και συνεργάζονται με ένα εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε σου ανάγκη για μεταφορές, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Η λίστα που ακολουθεί παρακάτω, περιλαμβάνει κατηγορίες και είδη για μεταφορές μετακομίσεις, στις οποίες οι μεταφορικές μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση:

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν, τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις, όσο και μετακομίσεις σπιτιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Σε περίπτωση που το επιθυμείς, μπορούν να σε βοηθήσουν με την οργάνωση και το πακετάρισμα των επίπλων σου, για να εξοικονομήσεις χρόνο.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές & μετακομίσεις; Από τι επηρεάζονται οι τιμές;

Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για μεταφορές μετακομίσεις:

1. Τύπος σπιτιού / Τετραγωνικά

Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, βοηθάς τον επαγγελματία να καταλάβει, περίπου, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρεις στη μετακόμιση. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι. Ιδιαίτερα στα σχετικά μικρά σπίτια, 25- 50 τετραγωνικών, παρατηρείται ότι ο όγκος οικοσκευών δε διαφέρει σημαντικά.

2. Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος, τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό. Υπάρχουν, όμως, μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά.

Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*. Λόγω, όμως, της χρονοβόρας διαδικασίας για τον υπολογισμό  και των ιδιαιτεροτήτων των σχημάτων, δεν είναι τόσο δημοφιλής στην αγορά.

3. Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού

Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος, αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά με τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο. Γενικά, το κόστος κυμαίνεται σε 30-50€*/ άτομο. Μπορείς να συζητήσεις με τη μεταφορική εταιρεία, για να συμφωνήσετε στο πόσα εργατικά χέρια χρειάζονται στη μετακόμισή σου.

4. Τα υλικά που θα χρειαστούν

Τα υλικά που απαιτούνται για μεταφορές, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα βρεις στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσεις με τη μεταφορική με την οποία θα συνεργαστείς, ώστε να τα προμηθευτεί για σένα, ώστε να μην ψάχνεις.

5. Η απόσταση των σημείων μεταφοράς

Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (

6. Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα

Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι πιθανό να χρειαστεί, για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο, χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 40-90€*, εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές, κυμαίνεται στα 80-150€* σύνολο. Πολλοί επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση του, για να γίνουν γρηγορότερα οι μεταφορές και χωρίς κίνδυνο φθοράς μεγάλων επίπλων και αντικειμένων. Οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν υπηρεσίες ανυψωτικής μετακόμισης, όπου χρειάζεται και εγγυώνται ότι αντιμετωπίζουν ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις και μεταφορές

7. Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις στις μεταφορές μετακομίσεις ίδιες. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη.

Αν χρειάζεσαι μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής, βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά μια μετακόμιση σπιτιού;

Η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις αντικειμένων. Πρωτίστως, αξίζει να γνωρίζεις ότι μπορείς να έχεις μια πιο φθηνή μετακόμιση, αν οργανώσεις και πακετάρεις τα πράγματά σου, χωρίς τη βοήθεια της μεταφορικής. Όμως, ας δούμε πιο αναλυτικά το πώς γίνεται η οργάνωση στη μετακόμιση σπιτιού.

1. Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις: Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση, είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

2. Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι: Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω.

3. Μην παραγεμίσεις τις κούτες: Για να γίνουν εύκολα οι μεταφορές των πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

4. Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο χώρο: Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.

5. Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα: Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε μετακομίσεις- μεταφορές, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του metafores-online.gr για μεταφορές μετακομίσεις;

Τα συνεργεία μετακόμισης της πλατφόρμας μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για μεταφορές και μετακομίσεις, αλλά και τεράστια εμπειρία στο σχετικό χώρο. Όλοι οι επαγγελματίες μας σε μεταφορικές εταιρείες είναι αδειούχοι από το υπουργείο μεταφορών και παρέχουν ασφαλιστικά πακέτα για τα προσωπικά σου αντικείμενα, ώστε να νιώθεις σιγουριά για τη μεταφορά τους.

Είτε σχεδιάζεις μετακόμιση σπιτιού, είτε επαγγελματικού χώρου, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις την πιο κατάλληλη εταιρεία για μεταφορές, μετακομίσεις, εύκολα και γρήγορα. Οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν μετακομίσεις σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, προσφέροντας πακέτα μετακόμισης σε πολύ προσιτό κόστος.

Αν ψάχνεις για έμπειρο συνεργείο για μεταφορές μετακομίσεις, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα με τις ανάγκες σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές, μετακομίσεις, από συνεργεία και μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

Γράφουν οι Πελάτες :

apost1976 

 

Είμαι Αξιωματικός του Σ.Ξ και μετατιθεμαι στην Κω. Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλους 200 συναδέλφους που είμαστε μαζί στη σχολή.Ειδα τις κριτικές και α επιθυμούσα τη συνεργασία.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

 konxan

Μακράν η καλύτερη μεταφορική εταιρία με την οποία έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια! Συνεπείς στο ραντεβού, επαγγελματικό πακετάρισμα και προσεκτικοί στη μεταφορά, προέκυψε παραπάνω δουλειά, λόγω βιβλιοθήκης που ήθελε ξεμοντάρισμα για να χωρέσει στην σκάλα, και την έκαναν γρήγορα, χωρίς γκρίνια και χωρίς επιπλέον χρέωση! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 ttakis

Μετακομιση απο Θεσ/νικη στο Ηρακλειο Κρητης.Αψογος επαγγελματιας ,ευγενεστατος,συνεπης μα και συναμα ανθρωπος με χιουμορ.Πολυ καλη συνεργασια τηρωντας ολα οσα συμφωνησαμε(κ με το παραπανω μαλιστα ). Τον συνιστω ανεπιφυλακτα.

 αγωνας

Πριν ψάξεις οπουδήποτε αλλού πάρε προσφορά από το metafores-online. Eγώ όταν μετακόμισα από τα ΤΕΙ της Λάρισας στήν Θεσσαλονίκη, μέσα από το metafores-online βρήκα εύκολα και απλά τον Μεταφορέα, είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση παιδιά έμεινα ευχαριστημένος με βρήκαν αυτοί και εγώ απλά επέλεξα αυτόν που μου έκανε. Σίγουρα αν ξανά χρειαστώ μετακόμιση αυτούς θα σκεφτώ. Για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν ή να μετακομίσουν είναι πολύ εύκολο μέσω του metafores-online να βρουν μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία με αξιολογήσεις, που θα αναλάβει την μεταφορά ή την μετακόμιση τους στην καλύτερη δυνατή τιμή."

"Εγώ χρησιμοποίησα πριν 3 εβδομάδες το παραπάνω site για να μετακομίσω. Καταχώρησα την μετακόμισή μου δωρεάν και πήρα προσφορές από 12 μεταφορικές εταιρείες,επέλεξα αυτή που με συνέφερε και έτσι γλίτωσα χρόνο και χρήματα!"

"Πραγματοποιήστε μεταφορές και μετακομίσεις εύκολα γρήγορα και οικονομικά."

"Η κάθε αγγελία συμπεριφέρεται δηλαδή σαν μία ανοιχτή αντίστροφη δημοπρασία, που οδηγεί τους μεταφορείς σε μειώσεις τιμών προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό και να αναλάβουν την κάθε μεταφορά μετακόμιση η τις μεταφορες και τις μετακομισεις."

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του metafores-online