Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςHOREX
ΚατηγορίαΜεταφορές Οχημάτων > Μοτοσυκλέτες και Ποδήλατα
Ημ/νία καταχώρησης02 / 02 / 2019 - 11:06
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαMICHAIL
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)400,00
Ημ/νία προσφοράς06 / 02 / 2019 - 00:29
Ημ/νία λήξης25 / 06 / 2019
Τρόπος μεταφοράςΜε μεταφόρτωση
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

stmano06 / 02 / 2019 - 09:04Καλημέρα. Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία της μηχανής και πόσος θα είναι ο χρόνος της μεταφοράς απ' τη στιγμή που θα παραληφθεί από εμένα.
MICHAIL06 / 02 / 2019 - 11:43Καλή σας ημέρα ! Προσφορά μας για την διεθνή μεταφορά της μηχανής σας. Πρόκειται για τμηματική-αποσπασματική μεταφορά ( για φορτηγό διεθνών μεταφορών), και κατά συνέπεια θα πραγματοποιηθεί με συνδυαστική διαδρομή μας και δρομολόγιο. Η μηχανή θα πρέπει να φέρει την άδεια κυκλοφορίας , ή έστω , φωτοτυπία αυτής . H προστασία της γίνεται με επικάλυψη κουβερτών ή άλλων κατάλληλων εύκαμπτων υλικών , ενώ η πρόσδεσή της με ειδικούς εύκαμπτους και μαλακούς ιμάντες , οι οποίοι τοποθετούνται πάνω απο την ήδη υπάρχουσα συσκευασία, η οποία και θα προηγηθεί . Οι χρόνοι παράδοσης έχουν να κάνουν με τον συνδυασμό των υπολοίπων παραλαβών-παραδόσεων του ίδιου συνδυαστικού δρομολογίου με άλλους πελάτες .Ο χρόνος παράδοσης συνήθως μπορεί να κυμανθεί απο 10 έως 20 ημέρες . Εάν επιθυμείτε να κάνετε κάποια άλλη , ιδιαίτερη συσκευασία εσείς για την μηχανή σας , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απο την πλευρά μας. Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισής σας , θα πρέπει να μας ενημερώσετε αρκετές ημέρες νωρίτερα , ώστε να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε την μεταφορά σας . Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ,ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση , Michail .

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης