Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΚατηγορίαΜετακομίσεις - Μεταφορές > Μετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης11 / 10 / 2021 - 16:56
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαexpress trans
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)1.700,00
Ημ/νία προσφοράς11 / 10 / 2021 - 21:01
Ημ/νία λήξης30 / 11 / 2021
Τρόπος μεταφοράςΑπευθείας
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

express trans11 / 10 / 2021 - 21:01Παραλαμβανω και παραδιδω προσωπικα απευθειας χωρις μεταφορτωση με ανυψωτικο μηχανημα και εμπειρο προσωπικο για την φορτοεκφορτωση της οικοσκευης σας.Ευχαριστω.
vas01909 / 11 / 2021 - 19:29 κ.Αντώνη, σας έχουμε εγκρίνει στο τελικό στάδιο προσφορών. Η δουλειά είναι για φόρτωση την Παρασκευή 19/11. Χρειαζόμαστε όμως και μια άλλη προσφορά σας , για την ίδια μετακόμιση. Η εναλλακτική λύση που ήδη βλέπουμε είναι να γίνει η μεταφορά σε διπλανό δήμο (Παπάγου ή Βύρωνα (Θέατρο Βράχων) που θα είναι σταθμευμένο φορτηγό με ρυμούλκα να γίνει μεταφόρτωση. Θα χρειαστεί να πάτε 2 φορές με το φορτηγό σας εκεί στον διπλανό δήμο. Η ευθύνη σας τελειώνει στο ξεφόρτωμα σας και στο φόρτωμα της άλλης ρυμούλκας που θα ταξιδέψει την μεγάλη απόσταση. Θέλουμε επίσης υπεύθυνη δουλειά με την ετοιμασία και τα τυλίγματα τις προηγούμενες ημέρες και θα χρειαστούν άτομα για συσκευασία υαλικών και επίπλων για 1-2 μέρες. Τα υλικά συσκευασίας ως επί το πλείστον τα παρέχουμε εμείς. Χρειάζεται να δημιουργήσω νέο αίτημα εδώ ως άλλη εργασία για να δώσεις προσφορά ή μπορούμε και εδώ; Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα, για να αποδεκτούμε γρήγορα και ίσως έτσι να τα πούμε από κοντά.
express trans09 / 11 / 2021 - 21:28Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας αλλα δεν εχω διαθεσιμοτητα για την ημερομηνια που ζητατε.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης