Στοιχεία αιτήματος

Τίτλοςπροσωπικα ειδη
ΚατηγορίαΜετακομίσεις - Μεταφορές > Μετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης20 / 10 / 2021 - 16:07
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαSAKIS.ARIS
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)1.250,00
Ημ/νία προσφοράς22 / 10 / 2021 - 12:53
Ημ/νία λήξης31 / 10 / 2021
Τρόπος μεταφοράςΜε μεταφόρτωση
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

Theodora Kapezanou28 / 10 / 2021 - 12:05Καλημέρα, Ευχαριστώ για την προσφορά. Μπορείτε παρακαλώ να διευκρινίσετε τα παρακάτω; - Ποια είναι η τελική τιμή με ΦΠΑ, με προσκόμιση παραστατικού και πληρωμή με ηλεκτρονικά μέσα; - Η προσφορά συμπεριλαμβάνει και τον εκτελωνισμό; - Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης; - Παρέχεται υλικά συσκευασίας, όπως κούτες, bubble wrap, κλπ; - Η προσφορά περιλαμβάνει και ασφάλιση των αντικειμένων; - Μπορείτε να κάνετε το πακετάρισμα για το επίπλο της τηλεόρασης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση
SAKIS.ARIS30 / 10 / 2021 - 10:25ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 1.500€ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ INVOICE ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ - Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΗΜΕΡΕΣ - ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ AMAZON - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης