Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςΔοχεία Ελαιολάδου (1lt μπουκάλι (glass ή pet)και 5lt δοχείο (tin ή pet)
ΚατηγορίαΕμπορεύματα (Oδικώς - Θαλασσίως - Αεροπορικώς) > Άλλα φορτία
Ημ/νία καταχώρησης11 / 11 / 2014 - 19:21
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαgiwrgos
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)160,00
Ημ/νία προσφοράς11 / 11 / 2014 - 20:03
Ημ/νία λήξης15 / 12 / 2014
Τρόπος μεταφοράς
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

giwrgos11 / 11 / 2014 - 20:03ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΙΦΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
hfloros15 / 11 / 2014 - 18:32Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας. Θα θέλαμε να συζητήσουμε περαιτέρω για το αν μπορείτε να μας κάνετε και μια προσφορά με κάποιο άλλο μοντέλο χρέωσης. Δλδ όχι να σας δίνουμε κάποιο στάνταρ ποσό ανά ημέρα, αλλά κάποια χρέωση ανά τεμάχιο παράδοσης. Αυτό θα μας βοηθούσε πολύ στην κοστολόγηση των προϊόντων μας. Π.χ. ότι μας χρεώνετε "x" ευρώ ανά 5λιτρο με ελάχιστη ποσότητα παράδοσης "y" δοχεία ανά σημείο παράδοσης. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν μπορείτε να εισπράττετε χρήματα με την παράδοση από ορισμένους πελάτες μας και να μας κάνετε κατάθεση (είτε ηλεκτρονική είτε κλασσική) στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας; Ευχαριστούμε και πάλι.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης