Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςΜετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
ΚατηγορίαΜετακομίσεις - Μεταφορές > Μετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης26 / 05 / 2018 - 15:05
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαyannis.d
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)1.650,00
Ημ/νία προσφοράς26 / 05 / 2018 - 20:37
Ημ/νία λήξης30 / 09 / 2018
Τρόπος μεταφοράςΑπευθείας
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

yannis.d26 / 05 / 2018 - 20:37Η προσφορά αφορά το σύνολο της μεταφοράς και αναλυτικά περιλαμβάνει: Μεταφορά (απευθείας, αποκλειστικό δρομολόγιο) από Περιστέρι σε αποθήκη της εταιρείας μας στην Αθήνα, έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση στην αποθήκη, συσκευασία καναπέ/μπουφέ/τηλεόρασης/στρωμάτων/πινάκων/φωτιστικού, αποθήκευση για δυο μήνες σε ιδιόκτητο επαγγελματικό αποθηκευτικό χώρο, ασφαλιστηρίο συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, και με το πέρας της αποθήκευσης προσωπικό κατά την φόρτωση και απευθείας αποκλειστικό δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη χωρίς μεσολάβηση πρακτορείων/μεταφορτώσεις/συνδυαστικες μεταφορές κλπ. Είμαστε η μοναδική εταιρεία που παρέχει εγγραφή εγγύηση εργασιών κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
arkouda06 / 06 / 2018 - 11:30καλσηπερα, θα ηθελα να ενημερωσω οτι αποσυρω την αγγελια, δυστυχως δε δινει δυνατοτητα το σαιτ κ κακως,, να προβω σε γενκη ενημερωση ολων των προσφερομένων,για διαφοροποιηση η την ακυρωση ενοσω ειναι κιολλας τοσο μεγαλο διαστημα πριν της μεταφορας.Παρακαλω ακυρωστε .Ευχαριστω.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης