Στοιχεία αιτήματος

Τίτλοςπλήρες νοικοκυριό με έπιπλα αντίκες σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα εντός Αθηνών.
ΚατηγορίαΜετακομίσεις - Μεταφορές > Μετακόμιση Σπιτιού / Επίπλων / Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης18 / 07 / 2018 - 14:34
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαMarko΄s
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)950,00
Ημ/νία προσφοράς21 / 07 / 2018 - 01:03
Ημ/νία λήξης31 / 07 / 2018
Τρόπος μεταφοράςΑπευθείας
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

Marko΄s21 / 07 / 2018 - 01:03Αφού - εφ΄ όσον- είναι αντίκες χρειάζονται οπωσδήποτε κάποια, στοιχειώδη έστω, προστασία- συσκευασία. Με αυτήν εντός τιμής- παρεχόμενη καθώς επίσης με τις δύο παραδόσεις (ενώ είναι τρία τα σημεία παροχής). Ίσως απαιτηθούν δύο ημέρες εργασία. Μία για τυλίγματα, ώστε να γίνει καλή εργασία και, μία άλλη, για τις Διακινήσεις των αντικειμένων (φορτώσεις- εκφορτώσεις). Προσωπικό για φόρτωση: Ναι, Προσωπικό για εκφόρτωση: Ναι, Ανυψωτικό μηχάνημα: Ναι, Συσκευασία επίπλων & ηλεκτρικών ειδών : Ναι, αποσύνδεση/αποκαθήλωση air condition εάν βρίσκεται σε προσβάσιμο σημείο η θέση του. Άγαλμα Μεγάλο. Βάρος του παρακαλώ ;
zztop25 / 07 / 2018 - 13:38Σωστά τα υπολογίζεται για τις 2 ημέρες κτλ. δεν γνωρίζω το βάρος, πρόκειται για μια γύψινη (;) στήλη με την προτομή του Μπετόβεν (2 κομμάτια) μέγιστου ύψους περί το 1,60. Λόγω θεμάτων υγείας που προέκυψαν, ενδεχομένως να καθυστερήσουμε μερικές ημέρες την μετακόμιση...
Marko΄s26 / 07 / 2018 - 07:53Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ΥΓΕΙΑ & περαστικά να είναι. Όποτε νομίσετε εδώ είμαστε. Καλόν είναι να περάσουμε να δούμε τα πράγματα όταν μπορέσετε. Καλή σας μέρα.
zztop09 / 08 / 2018 - 09:38Καλημέρα σας! Επανήλθαμε και θέλουμε να μετακομίσουμε μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Μπορείτε να επικοινωνήσουμε για τα περαιτέρω? Έχετε συνεργασία με επιπλοποιό που θα αναλάβει το λύσιμο και συναρμολόγηση των παλαιών επίπλων?
Marko΄s09 / 08 / 2018 - 10:21Καλημέρα σας. Καλώς ήλθατε! Εμείς είμαστε διαθέσιμοι για το διάστημα το οποίον επιθυμείτε. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε& προς αυτό τον σκοπό παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε προς το σάϊτ για τα περαιτέρω. Υπάρχει συνεργάτης επιπλοποιός ο οποίος αναλαμβάνει λύσιμο και δέσιμο των παλαιών επίπλων. Αναμένουμε αποδοχή σας ώστε να επιτραπεί εις αμφότερους η επικοινωνία- συνεννόηση. Ευχαριστούμε.
zztop09 / 08 / 2018 - 16:00εμμμ... δεν μπορώ να κάνω αποδοχή διότι η προσφορά φαίνεται ότι έληξε. Καταχώρησα σήμερα νέα αγγελία με τίτλο "Νοικοκυριό" (ναι, μάλλον δεν είναι αρκετά συγκεκριμένος...). Μήπως μπορείτε να ανανεώσετε την προσφορά σας ή να συνδεθείτε στη νέα αγγελία; Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω και με το διαχειριστή..

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης