Αξιολόγηση μεταφορικής εταιρείας: transport

Μέση βαθμολογία: 5,0


ΣχόλιαΑπόΑξιολόγηση
Παρα πολυ καλοι επαγγελματιες. Στην ωρα τους, οργανωμενοι και ταχυτατοι. Καμια ζημια και κανενα απαραπονο. Θα τους ξαναχρησιμοποιησω σιγουρα και τους προτεινω ανεπιφυλακτα. Αντωνηςalamp
Τα πρόσεξαν σαν να ήταν δικά τους. Ο κύριος Παντελής πραγματικά μας "σκλάβωσε" με τον χαρακτήρα του. Άριστος επαγγελματίας και πάνω από όλα Κύριος. Όλα πήγαν άψογα. Πολύ γρήγορος, πολύ ευγενικός, πολύ οικονομικός πραγματικά μόνο τα καλύτερα λόγια έχω να πω. Του αξίζουν. Και σε αυτόν και στην ομάδα του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και στους υπόλοιπους φίλους του metafores-online, μακάρι όλοι οι συνεργάτες σας να είναι σαν αυτόν. Αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία προς μίμιση. Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα. Με εκτίμηση Ε. Γ. ariana

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να μας πείτε λίγα λόγια για την εμπειρία που είχατε!

Εισέλθετε με το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πηγαίνετε στα στοιχεία της προσφοράς που κάνατε αποδοχή. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς τα σχόλια σας σχετικά με την εξυπηρετηση που είχατε από τη μεταφορική εταιρεία, καθώς και τη βαθμολογία σας.

Έτσι βοηθάτε και τα υπόλοιπα μέλη μας να επιλέγουν όχι μονο με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση!