Αξιολόγηση μεταφορικής εταιρείας: Δημητρης76

Μέση βαθμολογία: 5,0


ΣχόλιαΑπόΑξιολόγηση
Άψογη συνεργασία και επικοινωνία! kobarsos
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και άψογη, υπήρξε συνέπεια και φυσικά η τιμή που μου δόθηκε λογική και καλη! Σας ευχαριστω πολύ!CH16
Συνεπής και αμμεσος, με ανοικτή επικοινωνία. satogun
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας με την συγκεκριμένη μεταφορική.Πολυ ευγενικοί,γρήγοροι και αποτελεσματικοί.Κανανε παραπάνω πράγματα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει,χωρίς να μας ζητήσουν περισσότερα χρήματα.Σιγουρα προτεινόμενοι!!!!!!MARY K

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να μας πείτε λίγα λόγια για την εμπειρία που είχατε!

Εισέλθετε με το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πηγαίνετε στα στοιχεία της προσφοράς που κάνατε αποδοχή. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς τα σχόλια σας σχετικά με την εξυπηρετηση που είχατε από τη μεταφορική εταιρεία, καθώς και τη βαθμολογία σας.

Έτσι βοηθάτε και τα υπόλοιπα μέλη μας να επιλέγουν όχι μονο με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση!